fbpx
"First we eat then we do everything else"
M.F.K. Fisher

Creamy apero dip with Lingonberry Confit, Pecans and Rosemary

Ingredients

1 tablespoon dried lingonberries 150g cream cheese A few sprigs of fresh rosemary 2 tablespoons Callas Lingonberry Confit A drizzle of honey A handful of chopped pecans

Preparation

Take a nice bowl, add the cream cheese and stir it loose. 2. Afterwards, spread the Callas Lingonberry Confit over the cream, along with the dried lingonberries and chopped pecans. 3. Chop the rosemary and spread over the dip. Keep 1 sprig aside as a finishing touch at the end. 4. Finish with a drizzle of honey. Serve with a toast or grissini.
SHARE
TWEET
PIN IT

Used confiture

10% korting bij jouw volgende bestelling !

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode die je bij de volgende bestelling in onze webshop kan gebruiken.

Wij houden je dan ook op de hoogte van nieuwe producten, blogs en overheerlijke recepten.