Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Collecties
Ons verhaal
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Collecties
Ons verhaal
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"First we eat then we do everything else"
M.F.K. Fisher
Romige apero dip met veenbessen konfijt, pecannoten en rozemarijn
Benodigdheden
1 el gedroogde veenbessen
150g roomkaas
Een paar takjes verse rozemarijn
2 el
Callas Veenbessen Konfijt
Een drizzle honing
Een handje gehakte pecannoten
Bereiding
Neem een mooie kom, doe de roomkaas er in en roer hem los.
Verdeel nadien de Veenbessen Konfijt over de roomkaas, samen met de
gedroogde veenbessen en gehakte pecannoten.
Hak de rozemarijn fijn en verdeel over de dip. Hou 1 takje apart als afwerking
op het einde.
Werk af met een drizzle honing.
Serveer met een toastje of grissini.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Veenbessen Konfijt Met Thijm
Ontdek >