"What you see before you, my friend, is the result of a lifetime of chocolate"
Katherine Hepburn

Fluffy Pancakes met Bananen en Chocolade confituur

Benodigdheden

  • 180ml karnemelk
  • 130g bloem
  • 15ml zonnebloemolie
  • 1 ei
  • 1tl bakpoeder
  • 1tl vanille extract
  • 1/2tl baking soda
  • 1/2tl zout
  • 760g Banaan-Chocolade Callas confituur
  • 1 banaan in schijfjes

Bereiding

  1. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder, de baking soda en het zout door elkaar.
  2. Meng in een aparte kom de eieren, karnemelk, olie en het vanille extract door elkaar.
  3. Voeg de bloem toe aan de kom met de karnemelk en mix.
    Stop direct met mixen zodra alles mooi gemengd is. Te lang mixen maakt de pannenkoekjes taai.
  4. Verwarm je koekenpan op een niet te grote pit, op middelhoog vuur. Smelt een klontje boter.
  5. Gebruik een soeplepel om een portie beslag in de pan te gieten. Bak de pannenkoekjes rustig, op een middelhoog vuur.
  6. Maak een mooie stapel met afwisselend pannenkoekjes en schijfjes banaan.
  7. Overgiet de stapel met Banaan-Chocolade confituur.

Enjoy your Fluffy Pancakes!

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur