fbpx

Callas Confiture Gift Box:

Bijzondere confituren voor bijzondere mensen

 

Op zoek naar een mooi en smakelijk feest-geschenkje?

De handgemaakte confituren van Callas Confiture zijn voor echte fijnproevers. Onze stijlvolle gift boxen zorgen ervoor dat de cadeautjes klaar zijn om gegeven te worden.

Vier feest met een artisanale en Belgische attentie! Kerst- of eindejaarsgeschenk, doopsuiker, huwelijk, communie of lentefeest…

Wil je graag een potje zonder label zodat je zelf kan personaliseren? Dat kan op eenvoudig verzoek bij je bestelling.

Hertog Jan en Callas Confiture maken samen een capsule Ontbijt Collectie voor Botanic Sanctuary Antwerp.

Ontbijt wordt in Botanic immers geen ontbijt genoemd, maar een experience.

Botanic Sanctuary Antwerp is het eerste vijfsterrenhotel in Antwerpen, met meer dan honderd intieme kamers en suites, een state-of-the-art spa, een heus congrescentrum, winkels en nog een aantal hoogstaande restaurants.

In de zomer van 2020 komt het voorstel aan Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan om mee in te stappen in de unieke totaalbeleving van dit 5 star superior hotel.

Daar komt ook Hertog Jan opnieuw tot leven met een uniek en vast menu in een intiem kader met een eigen serre, bijenkorven en kruidentuin.

In april 2021 contacteert Gert op zijn beurt Karen Depoorter van Callas Confiture.

Hem werd immers gevraagd zijn culinaire visie door te trekken naar het ontbijt in het hotel en hij denkt direct aan Karen Depoorter van Callas Confiture voor een reeks ontbijtproducten.

Gert is al langer fan van de authentieke confituren van Callas Confiture.

Callas Confiture is bijzonder gekend voor de meest fijne en bijzondere handgemaakte smaakcreaties in confituur. Daarenboven zijn het uitsluitend verse confituren: met een minimum aan toegevoegde suikers en zoals je grootmoeder ze zou gemaakt hebben.

Gert maakt een selectie uit Karen haar ‘voorraadkast’. Daarbij is de leidraad hun gezamenlijke interesse in en passie voor kruiden, bloemen en specerijen.

Ze kiezen voor een mooie co-branding met een eenvoudig etiket vanuit hun gezamenlijke overtuiging dat product primeert op verpakking.

Op de tafel komen: Aardbei-Rozenblaadjes, Abrikoos-Oranjebloesem, Ananas met dadels en vanille en Bosbessen-limoen extra confituur aangevuld met een artisanale Bloemenhoning en een geweldig lekkere Crunchy Chocolade Notencrème die ook in het atelier van Callas Confiture wordt gemaakt.

Extra troef! De Bosbessen-limoen en Ananas dadels met Vanille zijn gecreëerd om ook te combineren bij iets hartig. Bij een stukje kaas of paté of gecombineerd bij wild en gevogelte.

Deze twee smaken zijn dan ook beschikbaar in een mooie gift box met een exclusieve kook tip van Gert ingesloten en een serveer suggestie met kazen van Karen.

Beschikbaar vanaf 1 december 2022 bij:

Wens je deze producten ook in jouw shop? Contacteer karen@callasconfiture.com

 

New! Healthy living with our Callas Pure Fruit Light jams!

Embrace the sweet life with the Pure Fruit – Light jams from Callas Confiture.

This range of jams contains only the natural sugar of the fruit.

These fresh jams contain more than 75% fruit and taste intensely of Raspberry, Strawberry, Apricot, Blackberry, Forest fruit or Cherry. The fruit is strictly selected and comes from sustainable farming and harvesting.

Handmade in Belgium and suitable for anyone who wants to enjoy life healthily!

Diet I low sugar I gluten free I Keto