Ontbijt wordt in Botanic immers geen ontbijt genoemd, maar een experience.
Botanic Sanctuary Antwerp is het eerste vijfsterrenhotel in Antwerpen, met meer dan honderd intieme kamers en suites, een state-of-the-art spa, een heus congrescentrum, winkels en nog een aantal hoogstaande restaurants.
In de zomer van 2020 komt het voorstel aan Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan om mee in te stappen in de unieke totaalbeleving van dit 5 star superior hotel.
Daar komt ook Hertog Jan opnieuw tot leven met een uniek en vast menu in een intiem kader met een eigen serre, bijenkorven en kruidentuin.
In april 2021 contacteert Gert op zijn beurt Karen Depoorter van Callas Confiture.
Hem werd immers gevraagd zijn culinaire visie door te trekken naar het ontbijt in het hotel en hij denkt direct aan Karen Depoorter van Callas Confiture voor een reeks ontbijtproducten.
Gert is al langer fan van de authentieke confituren van Callas Confiture.
Callas Confiture is bijzonder gekend voor de meest fijne en bijzondere handgemaakte smaakcreaties in confituur. Daarenboven zijn het uitsluitend verse confituren: met een minimum aan toegevoegde suikers en zoals je grootmoeder ze zou gemaakt hebben.