fbpx
"May your New Year be as bright, bubbly, and full of potential as a glass of champagne on a celebratory night"
Maud, stagair bij Callas Confiture

Feestelijke ombre champagne met Bosvruchten à la Violette confituur

Benodigdheden

Voorbereidingstijd: 5 minuten, Totale tijd: 25 minuten, Porties: 4 personen

  • 1 fles champagne (gekoeld)
  • 8 bramen ter decoratie
  • 4 takjes rozemarijn
  • Suiker voor de suikerrand
  • 4 el Callas Confiture Bosvruchten à la Violette

Bereiding

  • Bereid de decoratie voor: Verwijder de blaadjes van de onderste helft van de rozemarijntakjes en voeg twee bramen toe per takje. Plaats de rozemarijntakjes vervolgens in de vriezer en wacht tot ze bevroren zijn (zo ongeveer 20 minuten).
  • Bereid de suikerrand voor: Giet een laagje suiker op een plat oppervlak en maak de rand van de champagneglazen vochtig met water en dip de glasrand in de suiker.
  • Giet de champagne in de glazen en kantel elk glas vervolgens 45 graden en giet 1 el Bosvruchten à la Violette confituur op de zijkanten van het glas, zodat het naar de bodem glijdt.
  • Versier de champagneglazen met de bevroren rozemarijntakjes en geniet ervan!
SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur