"There is nothing more cozier than a christmas tree (that has been eaten)."
Maud, stagiair
Feestelijke kerstboom met Callas Crunchy Chocolade Notencrème
Benodigdheden
2 vellen pizzabladerdeeg
Callas Crunchy Chocolade Notencrème
Opgeklopt ei
Poedersuiker
Bereiding
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het bladerdeeg.
Rol het eerste vel van het bladerdeeg uit op de bakplaat met bakpapier en besmeer deze met een dun laagje Callas Crunchy Chocolade Notencrème.
Rol vervolgens het tweede vel met bladerdeeg er over uit en druk deze een beetje aan.
Snij met een scherp mes een driehoek van het bladerdeeg en snij vervolgens om de paar cm een inkeping richting het midden. Doe dit zowel aan de linker, als rechterkant. Hou in het midden minimaal 4/5 cm over voor de stam.
Vervolgens twist je alle losse stroken en legt deze weer neer op de bakplaat.
Gebruik eventueel de restanten van het ongebruikte bladerdeeg om sterren uit te steken om de kerstboom mee te versieren.
Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met het opgeklopte ei zodat er een mooie goudbruine korst ontstaat.
Bak de kerstboom af volgens het recept van de bladerdeegverpakking.
Versier de kerstboom met wat gezeefde poedersuiker.