Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"Jam and cheese: a duet of flavors that hits all the right notes."
Maud, stagiair
Eenvoudige geitenkaasspread met Vijgen, Amandelen en Honing confituur
Benodigdheden
300g zachte geitenkaas
120g Callas Vijgen, Honing en Amandelen confituur
30g gehakte pecannoten
1 el Callas Bloemenhoning
1 el balsamicoazijn
2-3 takjes tijm
1 el olijfolie
Crostini of crackers voor het serveren
Bereiding
Verdeel de zachte geitenkaas over een schaal of bord en besprenkel met olijfolie.
Verwarm in een kleine pan de honing, vijgenjam en balsamico op middelhoog vuur. Klop om te mengen en verwarm gedurende ongeveer 5 minuten.
Haal van het vuur en laat iets afkoelen, ongeveer 5 minuten.
Besprenkel het vijgenjam-mengsel over de geitenkaas.
Garneer met verse tijm en gehakte pecannoten.
Voeg een snufje zeezout toe en serveer met crackers of crostini.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Vijgen met honing en amandelen 218g℮
Ontdek >