fbpx
"Jam and cheese: a duet of flavors that hits all the right notes."
Maud, stagiair

Eenvoudige geitenkaasspread met Vijgen, Amandelen en Honing confituur

Benodigdheden

  • 300g zachte geitenkaas
  • 120g Callas Vijgen, Honing en Amandelen confituur
  • 30g gehakte pecannoten
  • 1 el Callas Bloemenhoning
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2-3 takjes tijm
  • 1 el olijfolie
  • Crostini of crackers voor het serveren

Bereiding

  • Verdeel de zachte geitenkaas over een schaal of bord en besprenkel met olijfolie.
  • Verwarm in een kleine pan de honing, vijgenjam en balsamico op middelhoog vuur. Klop om te mengen en verwarm gedurende ongeveer 5 minuten.
  • Haal van het vuur en laat iets afkoelen, ongeveer 5 minuten.
  • Besprenkel het vijgenjam-mengsel over de geitenkaas.
  • Garneer met verse tijm en gehakte pecannoten.
  • Voeg een snufje zeezout toe en serveer met crackers of crostini.

 

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur