"Cheese is milk's leap towards immortality"
Clifton Fadiman

Callas Confiture en Kaas pairing

Benodigdheden

Met deze selectie van signatuur confituur geven wij u graag enkele tips om uw kaasplank te pimpen.  Deze combinaties werden uitgewerkt in samenwerking met kaasmeester Ann Keymeulen*.

Kweeperen gelei met koriander

Vijgen met amandelen en honing

Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten

Intense Framboos

Appel karamel en Calvados

Bosbes Limoen

Callas Confiture staat voor verse confituur: slechts 30% toegevoegde suiker.

*Ann Keymeulen is een autoriteit in de Belgische kaaswereld en auteur van het boek “De kunst van kaas”.  Ze is sinds 2018 kaasmeester bij de Guilde internationale des Fromagers — Jurylid voor o.a. World Cheese Awards.

Bereiding

Kweeperen gelei met koriander
– met kazen zoals Manchego, San Mateu, Cantell en Idiazabal

Vijgen met amandelen en honing
–  met kazen zoals Saint-Marcellain, Buche geitenkaas

Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten
– met kazen zoals Achelse Blauwe – Grevenbroecker, Gorgonzola Elit, Cambozola Black

Intense Framboos
– met kazen zoals Blu Du Bufala, Saint-Agur

Appel karamel en Calvados
– met kazen zoals Alpen Gruyère, Beemster, Herve Roumoudou Crème

Bosbes Limoen
– met kazen zoals Délice de Bourgogne, La Tur, Brillat Savarin, verse kaas Isigny St Mère, Kaltbach Creamy

Probeer – Proef – Geniet

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur