fbpx
"Cheese is milk's leap towards immortality"
Clifton Fadiman

Callas Confiture en Kaas pairing

Benodigdheden

Met deze selectie van signatuur confituur geven wij u graag enkele tips om uw kaasplank te pimpen.  Deze combinaties werden uitgewerkt in samenwerking met kaasmeester Ann Keymeulen*.

Kweeperen gelei met koriander

Vijgen met amandelen en honing

Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten

Intense Framboos

Appel karamel en Calvados

Bosbes Limoen

Callas Confiture staat voor verse confituur: slechts 30% toegevoegde suiker.

*Ann Keymeulen is een autoriteit in de Belgische kaaswereld en auteur van het boek “De kunst van kaas”.  Ze is sinds 2018 kaasmeester bij de Guilde internationale des Fromagers — Jurylid voor o.a. World Cheese Awards.

Bereiding

Kweeperen gelei met koriander
– met kazen zoals Manchego, San Mateu, Cantell en Idiazabal

Vijgen met amandelen en honing
–  met kazen zoals Saint-Marcellain, Buche geitenkaas

Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten
– met kazen zoals Achelse Blauwe – Grevenbroecker, Gorgonzola Elit, Cambozola Black

Intense Framboos
– met kazen zoals Blu Du Bufala, Saint-Agur

Appel karamel en Calvados
– met kazen zoals Alpen Gruyère, Beemster, Herve Roumoudou Crème

Bosbes Limoen
– met kazen zoals Délice de Bourgogne, La Tur, Brillat Savarin, verse kaas Isigny St Mère, Kaltbach Creamy

Probeer – Proef – Geniet

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur

10% korting bij jouw volgende bestelling !

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode die je bij de volgende bestelling in onze webshop kan gebruiken.

Wij houden je dan ook op de hoogte van nieuwe producten, blogs en overheerlijke recepten.