Met deze selectie van signatuur confituur geven wij u graag enkele tips om uw kaasplank te pimpen.
Kweeperen gelei met koriander
Vijgen met amandelen en honing
Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten
Intense Framboos
Appel karamel en Calvados
Bosbes Limoen
Callas Confiture staat voor verse confituur: slechts 30% toegevoegde suiker.
Kweeperen gelei met koriander
– met kazen zoals Manchego, San Mateu, Cantell en Idiazabal
Vijgen met amandelen en honing
– met kazen zoals Saint-Marcellain, Buche geitenkaas
Peren met gedroogde vijgen en pijnboompitten
– met kazen zoals Achelse Blauwe – Grevenbroecker, Gorgonzola Elit, Cambozola Black
Intense Framboos
– met kazen zoals Blu Du Bufala, Saint-Agur
Appel karamel en Calvados
– met kazen zoals Alpen Gruyère, Beemster, Herve Roumoudou Crème
Bosbes Limoen
– met kazen zoals Délice de Bourgogne, La Tur, Brillat Savarin, verse kaas Isigny St Mère, Kaltbach Creamy
Probeer – Proef – Geniet