Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"We make a perfect PEAR!"
Maud, stagiair
Bladerdeeg Twisters met Peren, Gedroogde Vijgen en Pijnboompitten Confituur
Benodigdheden
1 pak vers bladerdeeg
Callas Confiture Peren met Vijgen en Pijnboompitten
Bereiding
Snijd het bladerdeeg in repen van 2 cm breed en 15 cm lang.
Bestrijk elke reep met een tl confituur.
Draai elke reep rond zijn eigen as om een opgedraaid reepje met confituur binnenin te vormen
Leg de reepjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 15 minuten op 180°C, tot ze goudbruin zijn
Laat de twisters volledig afkoelen en serveer ze rechtopstaand in een glas of op een serveerschaal.
Geniet ervan!
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Peren met vijgen en pijnboompitten 218g℮
Ontdek >