Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"A balanced diet is a cookie in each hand"
Barbara Johnson
Bosvruchten à la Violette crumble cookies
Benodigdheden
1,5 kopje bloem
3/4 kopje lichtbruine suiker
3 el kristalsuiker
1 theelepel gemalen kaneel
1/4 theelepel zout
12 el ongezouten, gesmolten en afgekoelde boter
218g Callas Bosvruchten à la Violette Confiture
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°.
Spuit een 20cm taartvorm, met verwijderbare bodem, licht in met anti-aanbakspray.
Meng in een kom de bloem, bruine suiker, kristalsuiker, kaneel en het zout met elkaar.
Voeg nadien de boter toe en roer met een vork door tot deze net kruimelig is.
Verdeel ongeveer de helft van het mengsel over de taartvorm.
Verspreid nadien zo’n 5 eetlepels Callas Bosvruchten à la Violette over de taartvorm en voeg daar bovenop het resterende deegmengsel.
Werk de taartvorm af met nog een 6-tal eetlepels Callas Bosvruchten à la Violette.
Bak gedurende 30 minuten in de oven tot de confituur bubbelt en de kruimel lichtbruin is.
Snij de koekjes na 10 minuten in 8 stukjes voordat ze hard worden. Bewaar ze in de taartvorm tot ze volledig zijn afgekoeld.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
No data was found