"It's never too early for a cocktail"
Noël Coward

Zomerse Berry wodka cocktail

Benodigdheden

  • 2 frambozen
  • 1 middelgrote aardbei
  • 1/2 takje verse rozemarijn
  • 15 ml citroensap
  • 1/2 kopje honingsiroop
  • 60ml wodka (of witte rum)
  • 1 el Callas Puur Braambes Extra Confituur 
  • Cocktail shaker

Bereiding

1. Voeg de aardbei, frambozen, eetlepel Callas Puur Braambes Extra Confituur en rozemarijn toe in de cocktail shaker. Stamp alles samen. 
2. Voeg daarna de wodka, citroensap, honingsiroop, en kopje ijs toe in de shaker.
3. Shake met de shaker en giet nadien de hele inhoud uit in een glas.
4. Garneer met een citroenschijfje en rozemarijn. 

Gezondheid!

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur

Geniet van de intense fruitsmaak van Callas Confitures’ puur extra confituur producten. Extra confituur met gemiddeld 65% fruit. Bewaart 6 weken in de koelkast eens geopend. Belgisch Artisanaal product.