Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"Slightly tart, sweet and creamy, each bite is so delicious and decadent."
Smoothie bowl met pindakaas en Frambozen confituur
Benodigdheden
2 bananen (bevroren)
240 ml amandelmelk
1 el pindakaas
2-3 el Callas Extra Confituur Framboos
1 el cacao nibs
Stukjes chocolade
Bereiding
Doe de bevroren bananen, amandelmelk en pindakaas in een blender en meng de ingrediënten tot een gladde massa.
Giet het mengsel in een kom en garneer met Callas Confiture Framboos, cacao nibs en wat stukjes chocolade.
Voeg eventueel nog een lepel pindakaas toe voor een extra touch.
Geniet ervan!
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Framboos Extra Confituur
Ontdek >