fbpx
"Life is sweeter with a little Pumpkin Spice"
Maud - stagiair bij Callas Confiture

Pumpkin Spiced Latte met Callas Confiture Veenbessen Konfijt

Benodigdheden

  • 1 kop (240 ml) hete espresso
  • 120ml zware room, half-half, plantaardige melk of een andere melk naar keuze
  • 2 el Callas Confiture Veenbessen Konfijt met Thijm
  • 2 el ahornsiroop
  • 3 el pompoenpuree
  • ¼ theelepel kaneel
  • Snufje zeezout
  • Slagroom, voor topping
  • Snufje geraspte nootmuskaat, voor topping

Bereiding

  • Meng in een kleine pan de room of melk naar keuze, ahornsiroop, Callas Confiture Veenbessen Konfijt, kaneel en zout. Meng dit goed samen en warm het op, maar laat het niet koken.
  • Haal de pan van het vuur en giet het mengsel in twee mokken en verdeel het gelijkmatig.
  • Vul vervolgens elke mok met de koffie.
  • Top de lattes af met slagroom en een snufje geraspte nootmuskaat.
  • Geniet ervan!
SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur