fbpx
"When I’m no longer rapping, I want to open up an ice cream parlor and call myself Scoop Dogg"
Snoop Dogg

Bosbessen-Limoen Ice Pops

Benodigdheden

Voor 6 porties

  • 1 bokaal 218g Bosbessen-Limoen Callas Confiture
  • 200ml kokoswater
  • 1 eetlepel vers limoensap
  • Snuifje zout
  • Kopje verse (of bevroren) bosbessen
Nodig
ijs-pop vormjes

Bereiding

Stap 1:
Pureer de Callas Confiture, het kokoswater, limoensap en zout samen in een blender tot een gladde massa.

Voeg de blauwe bessen toe en mix nog even kort, zodat deze wat uit elkaar vallen.
Giet in ijsvormpjes, steek er stokjes in en vries in tot ze stevig zijn, minstens 3 uren.

Stap 2:
Hou ze enkele seconden onder heet water om ze uit de vorm te halen.

Enjoy!

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur