Bosvruchten à la violette Gin Cocktail

Benodigdheden

  • 25ml Beefeater gin
  • 25 ml vers geperst citroensap
  • 25 ml suikersiroop
  • Callas Confiture Bosvruchten à la violette

Bereiding

  1. Doe een on-the-rocks glas vol ijsblokken.
  2. Doe de gin, suikersiroop en het citroensap in de shaker en shake goed en giet dan in het glas over de ijsblokken.
  3. Leg een mooi lepeltje met de Bosvruchten à la Violette confituur er bovenop. Klaar om door te roeren.
 

 The gin and tonic has saved more Englishmen’s lives, and minds, than all the doctors in the Empire.

– Winston Churchill


 

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture 

Lekkere, romige, verse aardbeienmelk

Benodigdheden

  • 3 dadels (zonder pit)
  • 4 theelepels Callas Confiture Puur Fruit Aardbeienconfituur
  • 500 ml kokosnootmelk
  • 1 eetlepel Tahini
 

Bereiding


Mix alle ingrediënten en laat het smaken!

 


“My milkshake brings all the boys to the yard.”
– Kelis


 


Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture 

Pizza met confituur van vijgen, amandelen en honing

Benodigdheden (4p.) 

  • Pizza deeg (voorgemaakt of zelf te maken)
  • Callas Confiture Vijgen met honing en amandelen confituur
  • 50g proscuitto 
  • 50g parmezaanschilfers
  • 2 handvol rucola
  • Grof zout
  • Truffelolie

 

Bereiding

  1. Warm eerst al de oven voor op 250° gedurende minstens 30 minuten. Pizza bakken gebeurt kort en krachtig. Zorg dus dat je oven door en door warm is op een zo hoog mogelijke temperatuur.
  2. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat
  3. Sprenkel wat truffelolie over het deeg en bestrijk met een dun laagje Callas Confiture.
  4. Beleg het deeg met de helft van de prosciutto en parmezaanschilfers. Bak de pizza 6 à 8 min tot het deeg mooi bruin is en de kaas gesmolten is.
  5. Haal de pizza uit de oven, verdeel er de rest van de prosciutto, de Parmezaan en de rucola over en besprenkel met truffelolie.
 

 


“My weaknesses have always been food and men – in that order.”
– Dolly Parton


 

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture