Bereiding
1. Maak de saus: mix alle ingrediënten in een keukenrobot en kruid met cayenne-peper en zout naar smaak.
2. Maak een dressing van olie, azijn en gesnipperde verse muntblaadjes en meng de sperziebonen erdoor. Snij de ½ rode ui in fijne ringen en bestrooi de boontjes ermee. Rooster de kropjes sla en breng op smaak met wat olijfolie, grof zout en zwarte peper.
3. Maak de bonenpuree: doe de olijfolie, de knoflook, het citroensap, de zeste en de rozemarijn in een pan en laat dit op een laag vuurtje warm worden. Verwijder het takje rozemarijn. Doe de witte bonen bij de geurige olie en pureer ze met een pureestamper of vork. Breng op smaak met peper en zout.
4. Grill de entrecote op een grillpan of op de BBQ. Lak hem vlak voor het serveren met de BBQ-saus en snij hem in plakken.
5. Serveer nog wat saus apart, samen met de bonenpuree, de gegrilde sla en de groene boontjes.

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture.