Bereiding
1. Verwarm de oven op 170°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Verwijder de groene topjes van de wortelen en snij ze in de lengte doormidden.
3. Smeer de veenbessen in met 1 eetlepel Callas Confiture Pompoen en ahornsiroop vruchtenboter en meng de zeste van sinaasappel erdoor.
4. In een aparte kom: meng de olijfolie, 3 eetlepels Pompoen en ahornsiroop vruchtenboter, Harissa pasta, blaadjes tijm, look, zout en een goed snuifje zwarte peper.
5. Smeer de droge wortels in met het mengsel, leg ze op de bakplaat & leg de veenbessen aan de andere kant van de bakplaat.
6. Bak voor 20-25 minuten, tot de wortelen zacht en licht gekarameliseerd zijn & de veenbessen zacht en jam-achtig zijn.
7. Rooster de amandelschilfers in een hete pan tot ze lichtbruin en aromatisch zijn.
8. Leg de gebakken wortelen en veenbessen op een groot bord.
9. Versier met de geroosterde amandelschilfers en citroentijm.
If carrots got you drunk, rabbits would be messed-up
-Mitch Hedberg

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture