No-bake cheesecake met ananas, dadels & vanille 218g

Benodigdheden

  • 100 gram biscuits
  • 200 gram roomkaas
  • 60 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 125 ml slagroom
  • 1 pot Callas Confiture ‘Ananas met dadels en vanille 218g’
 

Bereiding

1. Verkruimel de biscuits en verdeel ze over de bodem van de glaasjes.
2. Klop de slagroom stijf in een andere kom. Voer hieraan de roomkaas, de fijne suiker en de vanillesuiker toe. Roer alles goed door elkaar.
3. Vul de glaasjes met dit mengsel. Je kunt hier een lepel of een spuitzak voor gebruiken.
4. Vervolgens werk je de glaasjes af met een topping van Callas Confiture Ananas, dadels en vanille.
5. Nog even wachten..laat de glaasjes minstens 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast.

 


When life gives you pineapples, make jam and add cheesecake 

– Karen Depoorter


 

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture


Huisgemaakt zwarte bessen ijs

Benodigdheden

  • 230g volle room
  • 450g ricotta
  • 800g gecondenseerde melk
  • 2 theelepels vanillepoeder
  • Een snuifje zout
  • 1 pot Callas Confiture Zwarte bes 760g
 

Bereiding

  1. Maak de basis voor het ijs door in een grote kom de room, de ricotta en de gecondenseerde melk te mixen. Voeg een snuifje zout en het vanillepoeder toe. Mix nog eens goed alles door en plaats dan de ijsbasis in de diepvriezer.
  2. Mix elk uur de ijsbasis eens goed door met een lepel.
  3. Na vier uur haal je het ijs uit de diepvriezer en roer je er naar eigen smaak Callas Confiture Zwarte bes erdoor. Laat het ijs vervolgens nog een nachtje in de diepvriezer staan.
 

Without ice cream there would be darkness and chaos.
– Athlete Olympic Marathon 1976



 

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture

Bosvruchten à la violette Gin Cocktail

Benodigdheden

  • 25ml Beefeater gin
  • 25 ml vers geperst citroensap
  • 25 ml suikersiroop
  • Callas Confiture Bosvruchten à la violette

Bereiding

  1. Doe een on-the-rocks glas vol ijsblokken.
  2. Doe de gin, suikersiroop en het citroensap in de shaker en shake goed en giet dan in het glas over de ijsblokken.
  3. Leg een mooi lepeltje met de Bosvruchten à la Violette confituur er bovenop. Klaar om door te roeren.
 

 The gin and tonic has saved more Englishmen’s lives, and minds, than all the doctors in the Empire.

– Winston Churchill


 

Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture 

Lekkere, romige, verse aardbeienmelk

Benodigdheden

  • 3 dadels (zonder pit)
  • 4 theelepels Callas Confiture Puur Fruit Aardbeienconfituur
  • 500 ml kokosnootmelk
  • 1 eetlepel Tahini
 

Bereiding

Mix alle ingrediënten en laat het smaken!



“My milkshake brings all the boys to the yard.”
– Kelis


Deel jouw heerlijke maaltijd, bereid met een product van Callas Confiture met de #CallasConfitureforchefs of tag ons @CallasConfiture