Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Home
What’s up
Contact
Collecties
Ons verhaal
Season’s delight
Verkooppunten
Karen’s recept
Webshop
Home
What’s up
Contact
Collecties
Ons verhaal
Season’s delight
Verkooppunten
Karen’s recept
Webshop
€
9,95
1
Winkelwagen
< terug naar recepten
Opgeklopte Aalbessenboter op geroosterd briochebrood met gegrilde abrikoos
Benodigdheden
2 sneetjes briochebrood, licht geroosterd
2 el Callas Aalbessengelei
100 g ongezouten boter, op kamertemperatuur
2 rijpe abrikozen, gehalveerd
Mespuntje fleur de sel
Verse tijm of citroenmelisse voor afwerking
Bereiding
Grill de abrikozen op de snijkant tot ze net gekaramelliseerd zijn (in grillpan of op BBQ).
Meng de zachte boter met de aalbessengelei tot een luchtige, roze ‘fruitboter’. Voeg een snuifje fleur de sel toe.
Smeer een royale laag aalbessenboter op de warme brioche.
Leg er een halve gegrilde abrikoos op. Werk af met een takje tijm of citroenmelisse.
Serveer meteen — heerlijk bij een kopje kruidenthee of als zomers brunchgerechtje.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Aalbessen gelei 218g℮
Ontdek >