"When life gives you pineapples, make jam and add cheesecake"
Karen Depoorter

No-bake cheesecake met ananas, dadels en vanille

Benodigdheden

  • 100 gram biscuits
  • 200 gram roomkaas
  • 60 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 125 ml slagroom
  • 1 pot Callas Confiture Ananas met dadels en vanille 218g

Bereiding

1. Verkruimel de biscuits en verdeel ze over de bodem van de glaasjes.
2. Klop de slagroom stijf in een andere kom. Voer hieraan de roomkaas, de fijne suiker en de vanillesuiker toe. Roer alles goed door elkaar.
3. Vul de glaasjes met dit mengsel. Je kunt hier een lepel of een spuitzak voor gebruiken.
4. Vervolgens werk je de glaasjes af met een topping van Callas Confiture Ananas, dadels en vanille.
5. Nog even wachten..laat de glaasjes minstens 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast.

SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur