Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
Kooktip Gert De Mangeleer: Venkel-Relish met Ananas Dadels Vanille
Benodigdheden
Venkel
1 Grote ui
50ml zachte witte wijnazijn
250g Ananas met Dadels en Vanille
Bereiding
Maak de venkel en de ui schoon, snij fijn en zet aan in wat boter
Laat gedurende 10 minuten zacht stoven
Blus met witte wijnazijn
Voeg 250g Ananas met Dadels en Vanille toe
Laat nog 10 minuten indikken op een zacht vuur
Serveer bij geroosterde kwartel of piepkuiken maar ook perfect bij een varkensgebraad of fazant.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
HJ & Callas Ananas met Dadels en Vanille 218g
Ontdek >