fbpx

Kooktip Gert De Mangeleer: Venkel-Relish met Ananas Dadels Vanille

Benodigdheden

  • Venkel
  • 1 Grote ui
  • 50ml zachte witte wijnazijn
  • 250g Ananas met Dadels en Vanille

Bereiding

  1. Maak de venkel en de ui schoon, snij fijn en zet aan in wat boter
  2. Laat gedurende 10 minuten zacht stoven
  3. Blus met witte wijnazijn
  4. Voeg 250g Ananas met Dadels en Vanille toe
  5. Laat nog 10 minuten indikken op een zacht vuur
  6. Serveer bij geroosterde kwartel of piepkuiken maar ook perfect bij een varkensgebraad of fazant.
SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur

10% korting bij jouw volgende bestelling !

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode die je bij de volgende bestelling in onze webshop kan gebruiken.

Wij houden je dan ook op de hoogte van nieuwe producten, blogs en overheerlijke recepten.