Easter Holiday
Our warehouse, office and webshop will be closed from 30/3 up to 07/04.
Any orders placed via our webshop will be processed from 08/04.
Maak het deeg een dag op voorhand (het heeft 12 tot 18u nodig om te rijzen).
Meng in een grote kom alle droge ingrediënten goed door elkaar met een garde. Voeg het water toe en roer met een lepel tot een grof deeg ontstaat. Voeg meer water toe indien nodig.
Dek het deeg in de kom af met plasticfolie en laat het op kamertemperatuur rijzen.
De volgende dag zie je dat het deeg in volume is toegenomen en dat er bubbeltjes en gaatjes te zien zijn. Zo moet het zijn.
Verwarm de oven voor op 230°. Zet de gietijzeren pan (zonder deeg) 30 minuten in de hete oven.
Haal het deeg ondertussen uit de kom, bestuif het met bloem en leg het opgerold tot een mooi rondje op een stuk bakpapier.
Als de pan heet is haal je hem voorzichtig uit de oven en leg je het deeg met bakpapier in de hete pan. Dek af en zet 30 minuten in de oven.
Haal het deksel hierna van de pan en laat het brood nog 10 tot 15 minuten goudbruin bakken.
Eet het brood nog lauw met een heerlijk laagje Callas Light Confituur. Mmmm, heaven!
Made with by AppCom bv
Our warehouse, office and webshop will be closed from 30/3 up to 07/04.
Any orders placed via our webshop will be processed from 08/04.