Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoeken
Home
What’s up
Contact
Collecties
Ons verhaal
Season’s delight
Verkooppunten
Karen’s recept
Webshop
Home
What’s up
Contact
Collecties
Ons verhaal
Season’s delight
Verkooppunten
Karen’s recept
Webshop
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
Frambozen-Vlierbloesem Royale
Benodigdheden
(voor 1 glas):
1 koffielepel
Callas Intense Frambozenconfituur
15 ml
vlierbloesemsiroop
15 ml vers
citroensap
80 ml
koude Darjeeling thee
of een delicate witte thee (licht en aromatisch)
40 ml
bruiswater
of een fijne premium tonic
IJsblokjes
Optioneel: verse frambozen en muntblaadje voor de afwerking
Bereiding
Los de frambozenconfituur op in het citroensap en de vlierbloesemsiroop. Roer goed tot het mengsel glad is.
Voeg de koude thee toe en roer opnieuw.
Zeef eventueel om pitjes te verwijderen (voor een strakke, heldere presentatie).
Vul een coupeglas of tumbler met ijs, giet het mengsel erover.
Werk af met een vleugje bruiswater voor een lichte sparkle.
Garneer subtiel — bijvoorbeeld met een framboos op een gouden prikkertje of een blaadje verse munt.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Intense Framboos 218g℮
Ontdek >