Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Nieuwsbrief
Vacatures
Private label
NL
EN
Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
Menu
Collecties
Ons verhaal
Verkooppunten
What’s up
Voor chefs
Webshop
Contact
€
0,00
0
Winkelwagen
< terug naar recepten
"Strawberries are the fruit from the heart"
Anthony T. Hincks
Bruschetta met aardbeien, ricotta & honing
Benodigdheden
500g aardbeien
1 el balsamicoazijn
Olijfolie
Peper en zout
2,50 el honing
250g ricotta
Ciabatta brood
Pistachenoten
1/4 zeste van een citroen
218g Callas Puur Aardbei Light Confiture
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180° en snij de ciabatta in 10 sneetjes. Wrijf ze in met olijfolie en zout.
Bak deze gedurende 7 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij de aardbeien in 4 deeltjes en leg ze in een ovenschaal.
Besprenkel ze met 2 eetlepels honing en balsamicoazijn. Plaats gedurende 15 minuten in de oven.
Roer nadien de ricotta samen met een halve eetlepel honing, citroenzeste, scheutje olijfolie, peper en zout.
Besmeer nadien de sneetjes ciabatta met een laagje gemengde ricotta en
Callas Puur Aardbei Light Confiture
. Leg daarbovenop de geroosterde aardbeien.
Werk elke bruschetta af met een dotje
Callas Puur Aardbei Light Confiture
en pistachenootjes.
SHARE
TWEET
PIN IT
Gebruikte confituur
Puur Aardbei light
Ontdek >