fbpx
"Strawberries are the fruit from the heart"
Anthony T. Hincks

Bruschetta met aardbeien, ricotta & honing

Benodigdheden

  • 500g aardbeien
  • 1 el balsamicoazijn
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • 2,50 el honing
  • 250g ricotta
  • Ciabatta brood
  • Pistachenoten
  • 1/4 zeste van een citroen
  • 218g Callas Puur Aardbei Light Confiture

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180° en snij de ciabatta in 10 sneetjes. Wrijf ze in met olijfolie en zout.
  2. Bak deze gedurende 7 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Snij de aardbeien in 4 deeltjes en leg ze in een ovenschaal.
  4. Besprenkel ze met 2 eetlepels honing en balsamicoazijn. Plaats gedurende 15 minuten in de oven.
  5. Roer nadien de ricotta samen met een halve eetlepel honing, citroenzeste, scheutje olijfolie, peper en zout.
  6. Besmeer nadien de sneetjes ciabatta met een laagje gemengde ricotta en Callas Puur Aardbei Light Confiture. Leg daarbovenop de geroosterde aardbeien.
  7. Werk elke bruschetta af met een dotje Callas Puur Aardbei Light Confiture en pistachenootjes.
SHARE
TWEET
PIN IT

Gebruikte confituur